Verslag Nieuwjaarsbijeenkomst 2019

0

Allereerst voor iedereen de allerbeste wensen voor alweer een nieuwjaar.  Wat zal 2019 ons brengen aan mooie dingen, fijne toertochten en fantastische reizen!

Maar eerst onze nieuwjaarsmeeting.  Het was dit jaar eens anders dan anders. Waar we normaal afspraken in een restaurant in het midden van Nederland zijn we nu uitgeweken naar Putten, welliswaar ook centraal gelegen, maar niet in een restaurant.
Het was bij Tijmen en Marja en Sebastiaan en Vera thuis. Het plan was de tent op te zetten en buiten een heerlijk kampvuur aan te maken, maar het weer gooide roet in het eten. Druilerig en in de middag werd veel wind verwacht.

Ach, zonder tent gaat het ook prima, en het vuurtje werd in de kachel gestookt in de serre zodat het daar lekker warm werd.

Daar kwamen de eerste camperaars al. We werden getrakteerd door Sebastiaan en Vera op koffie, thee, warme chocolademelk,  rode of witte glühwein, en een heerlijke plak cake met slagroom. Langzaam aan druppelde de leden binnen. Ook mochten we een nieuw lid begroeten.

Het gevolg: een heerlijke kakofonie aan stemmen die lekker met elkaar de laatste avonturen deelden. En natuurlijk moesten ook de campers van elkaar bekeken worden.

Normaal bij het restaurant kon men een lunch bestellen of iets dergelijks,  en in de mail aan de leden was daarom vermeld dat ze zelf daarvoor moesten zorgen. Eigenlijk werd het nog leuker,  heel spontaan kwamen er van alle kanten heerlijke hapjes die eenieder had meegenomen. Wat een feest werd het. Als je met je buurman cq -vrouw was uitgesproken ging je ergens anders zitten en begon je daar weer een gesprekje met iemand die je al een tijd niet  meer gezien had. En hup daar kwam weer spontaan een hapje rond. Wat een gezelligheid.

We bleven ‘s-avonds met 8 personen over en hebben met elkaar iets gegeten. Waarna natuurlijk ook een spelletje ter tafel kwam.

Voor herhaling vatbaar!

Volgende voorjaarsmeeting is 17, 18 en 19 mei 2019. Locatie is nog niet bekend omdat Sebastiaan en Vera nog in gesprek zijn met 2 campingeigenaren.

Tot ziens in mei 2019.

 

Leave A Reply