Verslag voorjaarsmeeting 2018

0

Vrijdag 4 mei

Het buscamperclub weekend is begonnen. We staan op camping ’t Vossenveld in Egchel.

Het weer is prachtig en beloofd nog mooier te worden. Lekker warm dus.
We zetten de groepstent op maar met in ons achterhoofd dat het eigenlijk voor de kou niet nodig is. Langzaam loopt het veld weer vol en we hebben meer busjes, waaronder een paar voor de eerste keer.

‘s-Avonds riep Sebastiaan  wie er iets van de snackbar wilde hebben. Hij was door omstandigheden tevens met een privé auto naar het treffen gekomen en wilde wel even heen en weer rijden naar het dichst bijzijnde dorp. Een aantal was wel voorstander want dan hoefde er niet gekookt te worden en de bestelling werd best groot. De snackbar had een goede omzet die dag.

Ditmaal is er door Gwen bedacht om een soort van ruilbeurs te organiseren van boeken en puzzels.
Ieder heeft wel wat meegenomen. Een leuk idee!
Ook Wim en Jeanne hadden dit keer weer iets speciaals gemaakt, nl.: kaarsenstandaards en wijnglazen met het logo van onze club erop. Fantastisch! Ook dat liep storm. Iedereen was er wel in geïnteresseerd.  Ook de zelfgemaakte kettingen en armbanden van Wim waren een succes. Zo zie je maar met een aantal ideeën kun je met elkaar heel leuke dingen doen.

Zaterdag 5 mei waren de weergoden ons nog beter gezind en de temperatuur liep op tot zomerse waarden. Ieder ging weer lekker zijn eigen gang , niet druk maken en lekker ontspannen want het weer was te warm. Een aantal zijn op de fiets gestapt om de omgeving te bekijken of om te geocachen, weer een ander ging even naar de jeu de boulesbaan of men ging even wandelen en zo werd het snel weer bbq tijd. De tent hadden we dit keer nodig om in de schaduw te kunnen zitten want de zon branden nog best om 18.00 uur.

‘s-Avonds tijdens de bbq werden we nog verwend door Sabine en Martin Muskens zij hadden een heerlijk hapje gemaakt, waar je letterlijk je vingers bij af kon likken.

Op zondag ochtend 6 mei is iedereen nog lekker aan het aantutten. We ruimen met elkaar de groepstent weer op en we drinken nog ff een bakkie. De overgebleven boeken mochten we in de campingbibliotheek achterlaten. Er worden de nodige afspraken met elkaar gemaakt en zo komt er een eind aan een heerlijk ontspannen, lekker warm, reuze gezellig weekend.

We hopen iedereen in goede gezondheid op het najaarstreffen van 31 augustus tot 2 september 2018 weer te mogen begroeten en wel op Camping “De Koekoek” in Tienhoven. En ideeën voor dit treffen zijn natuurlijk van harte welkom.

Groet,
Marja

Leave A Reply