Verslag najaarsmeeting 2017

2

Het weekend van 22 tot en met 24 september 2017 was het weer tijd voor onze najaarsmeeting.

Dit keer kwamen we bij elkaar op camping ’t Oegenbos in Teuge. Het merendeel van de aangemelde leden kwam op vrijdag en een aantal nog op zaterdag.

De camping ligt tegen het vliegveld Teuge aan dus er was van alles te zien.

De parachutisten kwamen letterlijk regelmatig uit de lucht vallen maar gelukkig niet op ons veld. Maar als je even van ons veld af liep en de camping op, dan kon je daar volop genieten van dit spektakel en ook van de diverse vliegtuigjes die af en aan vlogen. Het weer was schitterend dus nog even nagenieten van de najaarszon. Zowel op de camping als wandelend of fietsend in de omgeving.

Sebastiaan en Vera hadden een mooie grote tent kunnen kopen om op onze meetings te gebruiken zodat we in de avond meer beschut zaten. Petje af hoor voor dit geweldige idee.

We hadden de tent best nodig en vooral in de avond. Want zodra de zon onder ging werd het klam en koud. De tent bracht hier een goede uitkomst!

Een aantal hadden weer iets lekkers meegebracht om eens gezellig te proeven. Zo hadden o.a. Hanne en Louis Holst een plaatselijke lekkernij op de kop weten te tikken uit Oosterhout , de originele kaneelbrok. Iedereen kreeg een doosje.

Wat een verwennerij zeg, heerlijk. En toen kwamen Wim en Jeanne Koenen met een fantastisch kado voor alle aanwezige leden.  Het was namelijk ons eerste Lustrum en daarop hadden ze bedacht dat iedereen een klein soort van broodplankje kreeg met daarop het logo gebrand en de data van het lustrum. Op dit plankje kun je je naam zetten en dat voor het camperraam hangen. Wat een leuk idee zeg. Maar daar bleef het niet bij. Toen we ‘s-avonds in de tent zaten had Wim een zelfde soort plank gemaakt maar dan groter, met ook de data er op van het lustrum maar ook de plaatsen waar we gestaan hebben. Op de plank had hij stukjes kaas en worst gelegd. Deze plank zal de elke volgende meeting meegenomen worden, en kan door een ieder die iets lekkers wil serveren worden gebruikt. Fantastisch dat zij er aan gedacht hadden dat we ons 1ste lustrum hadden.

Zoals gebruikelijk heeft ieder overdag weer lekker kunnen doen wat men wilde doen en op zaterdag in de avond was weer de niet verplichtte BBQ maar waar het merendeel toch aan deel nam omdat het zo gezellig is. Er was een grote BBQ geregeld bij de campingeigenaar dus rondom deze BBQ ontstond een gezellige keuvelgroep. Ook werden er onderling receptjes uitgewisseld.

En dan komt de zondag , waardoor iedereen weer in gaat pakken en huiswaarts keert of het weekend nog even verlengd. Wat gaan de dagen dan snel voorbij.

Leuk dat we weer veel bekende gezichten hebben gezien.
Verder hebben we weer een aantal nieuwe leden mogen begroeten, die het naar mijn idee prima naar hun zin hadden. Mensen welkom in de groep!!

En nu op naar de nieuwjaarsborrel in januari 2018.

Van hieruit vele lieve groetjes,
Marja

Discussion2 reacties

  • Vera

   Hoi Peter,

   Bedankt voor je reactie.
   Inmiddels hebben we inderdaad een datum geprikt voor de nieuwjaarsbijeenkomst. Deze staat gepland op 14 januari.
   Meer info staat vermeld op de website, facebook en het forum.
   De mail volgt nog 🙂

   Groetjes,
   Vera en Sebastiaan Koelewijn

Leave A Reply