Verslag voorjaarsmeeting 2017

1

B.C.C. NL Voorjaarsmeeting 2017

Velen hadden er al naar uitgekeken, de voorjaars meeting van de Buscamperclub voor 2017.
Deze vond plaats op 5, 6 en 7 mei 2017 in Bourtange op camping ’t Plathuis.

Op vrijdag 5 mei druppelde de eerste bussen binnen, nadat de eerste bussen op een plekje werden gezet, werd met vele handen de partytent en de mooie beachflags snel opgezet .

Rond 16 uur stonden er al verschillende busjes te kijk en werd de tentkist als tafel in de tent gezet.
Daar begon rond 17 uur de proeverij van allerlei vaste en vloeibare lekkernijen.

Tussendoor werd er ook lekker gegeten van de rondgaande frietjes en natuurlijk kipnuggets, bitterballen en frikandellen, welke bij de camping cafetaria waren gehaald. De drankjes werden ook wat sterker kwa alcoholpercentage, omdat het echt erg koud was. Ondanks de kou bleven velen nog lang in de tent, om de vele mooie verhalen te horen en vertellen.

Op zaterdag 6-5 was ieder vrij om zelf de dag in te vullen. De volgende ochtend ging iedereen zijn eigen weg, o.a. naar de voorjaarsmarkt in de vesting en anderen gingen wandelen of fietsen.
Om ongeveer 17 uur liep de tent weer vol om wederom de koekjes en drankjes te proeven.

De proeverijen waren een groot succes. Enorm leuk dat verschillende leden wat mee brachten om te proeven in deze twee dagen, dat geeft ook het groepsgevoel. Het is zeker een idee om dit ook de volgende keer te doen.

Rond 18 uur ging de eerste BBQ aan en ook hier was het delen aan de orde. Diegene die geen vlees of geen BBQ bij zich had, kon de BBQ van een ander lenen en het vlees werd gedeeld. Dat is nu echt een groepsgevoel.

Het kampvuur was ook weer zeer geslaagd! Door ieder een plekje werd een plekje rondom het warme vuurtje gevonden.

Dan zondag weer opruimen en richting thuis.

Lieve leden bedankt namens de organisatie voor een geweldig gezellig weekend en we gaan al kijken voor de najaar meeting wil u er bij zijn geef U op tijd op zodat we op tijd een geschikte  camping kunnen zoeken (midden NL suggesties zijn nog welkom).

TOT DAN.

Hanne en Louis

Discussion1 reactie

Leave A Reply