Verslag zomermeeting 2016

0

Zomermeeting op Camping de Wielewaal in Zeewolde

Vrijdag 17 juni 2016. Eindelijk was het dan zover.  De jaarlijkse meeting stond voor de deur. Alleen het weer. Pffff wat een regen. Maar met frisse moed toch naar de Wielewaal in Zeewolde gereden. We waren bewapend met een aanhangwagen met partytent en een extra vuurkorf met hout voor eventuele warmte.

Op de Wielewaal aangekomen was het veld soepnat, maar de regen was opgehouden. Dat gaf de burger weer moed.
Wim en Jeanne Koenen stonden ons al op te wachten, en langzaam kwamen ook de andere de deelnemers binnendruppelen. Op de slagboom hadden we een briefje geplakt dat de leden van de Buscamperclub NL Sebastiaan op zijn mobiel konden bereiken om binnen te komen, regelmatig konden Sebastiaan of Vera dan ook op de fiets naar de slagboom om deze te openen. Ondanks het duidelijke bericht dat dit enkel een “service” was voor leden van de Buscamperclub NL wilden ook veel andere gasten hiervan gebruik maken, al met al zorgde het voor een heel aantal grappige, maar ook wel eens verontwaardigde momenten bij de slagboom.
Uiteindelijk was toch iedereen binnen en kon het feest beginnen.
Iedereen had zich lekker geïnstalleerd en elkaar weer begroet. De camping-eigenaar had zelfs al (per ongeluk) een stapel hout voor ons verzorgd, en de andere campinggast maar wachten op zijn bestelde brandhout …
Het weer was in de middag al wat verbeterd, en er was gezelligheid alom. Toen het toch weer even hevig begon te regenen kroop iedereen snel de campers in, maar direct toen het weer droog was kwamen de meesten ook alweer naar buiten en werd het idee geopperd op een rondje buitendijks te wandelen, degene die daar behoefte aan had kon en mocht mee en de rest bleef lekker bij of in de camper. Genieten voor iedereen op deze manier.
’s Avonds nog gezellig met elkaar mogen borrelen tot in de late uurtjes. De andere campinggasten zullen wel gedacht hebben.
Zaterdagochtend  18 juni 2016. Het regende weer, en onder de diverse luifels werd er weer gezellig gekletst en of koffie gedronken. We lieten ons niet uit het veld slaan door het weer.
En ineens komt de zon door, de weergoden zijn met ons.  Een aantal trekken er op uit met de fiets richting het stoomgemaal Hertog Reijnout in Nijkerk dat vandaag “onder stoom” is, of fietsen naar Bunschoten-Spakenburg waar een gezellige weekmarkt aan de gang is. En weer anderen blijven lekker bij de camper relaxen. Heerlijk doen wat men zelf wil in een ongedwongen sfeer.
Nadat iedereen terug is, wordt voor de zekerheid de partytent opgezet en de bbq en vuurkorven aangestoken en kunnen we heerlijk gaan eten.
Door de regen is de temperatuur behoorlijk gedaald, maar met een lekkere trui aan, een goede borrel en een vuurtje speelt de kou vanavond geen parte. Iedereen geniet ervan.
Ook nu weer komen de kleine uurtjes sneller dan we willen. En uiteindelijk keert de rust op de camping terug.
Zondag 19 juni 2016. Nog even met iedereen napraten, koffiedrinken in de partytent, met heerlijke streekkoek van Moi Loppersum. Daarna gezamenlijk de tent weer afgebroken en heel langzaam trekt iedereen weer naar huis terug.
Het was weer een heel gezellig weekend, allemaal bedankt!

 

Kleine impressie van de meeting:

Comments are closed.