Verslag najaarsmeeting 2018

0

De zon stond hoog aan de hemel te schijnen. Dat beloofd wat dit weekend, waarin we weer de mensen van de buscamperclub gaan zien. Dit keer komen we samen op camping De koekoek. Net aan de rand van Tienhoven.

Camper inladen, aanhanger volladen, en natuurlijk achter de camper hangen en op weg richting Tienhoven. Vera en Sebastiaan hebben hun camper verkocht dus kwam Vera met haar eigen auto en een geleende caravan. Voor deze keer werd het door de vingers gezien hahahaha. Sebastiaan moet uit Keulen komen dus duurde dat wat langer. Maar voor dat Sebastiaan er zou zijn wilde we de tent opzetten. Want : “Dat kunnen wij toch ook wel.” Klonk alom over de camping.

Nou dat viel nog even vies tegen. En steeds hoorde je: “Deze moet hier of toch niet.” Als je net als ik aan de rand van het veld zit en je aanschouwt dit tafereel dan kun je maar een ding doen.  In lachen uit barsten. Hahaha wat een lol hadden we eigenlijk allemaal, zowel de stuurlui aan de wal als de matrozen aan het werk  die heftig probeerden om het geraamte van de tent in elkaar te krijgen. Maar na een goed uur puzzelen en iemand die riep zo en zo zou het wel eens kunnen kloppen kon het geraamte staan en het tentdoek erover gegooid worden.

Ja dat viel nog niet mee.

Tijd om de stoelen bij elkaar  te zetten en een drankje met elkaar te drinken, waarbij ook weer heerlijke hapjes door een aantal gepresenteerd werden. Dit leuke initiatief blijft er behoorlijk goed in zitten.

Ondanks de heerlijkheden kregen we toch best trek en de cafetaria op de camping kon het bijna niet aan. De bestellingen bleven  komen.
En tegen de tijd dat alles op was kwam  het verloren schaap uit Keulen aan. Ook hij heeft nog even lekker meegegeten.

Langzaam werd het donker en kropen we de tent weer in tot de kleine uurtjes.

Zaterdagochtend werden we al vroeg wakker gemaakt door optocht wagens met heel harde muziek. Het was dit weekend ” Tienhoven lichtstad” .

Eenieder maakt zich op om de dag door te brengen.  De een blijft lekker lezen. De ander gaat in Tienhoven kijken. Overal is wel iets te zien van de festiviteiten.
Aan het eind van de middag kwam de hele optocht over de dijk langs de camping. Dus als men er nog niets van  gezien had dan was nu de kans.
‘S-avonds was er nog een mooie route per fiets langs alle lichtjes. Een fantastisch aanblik.

En dan is het zondag ochtend. Bart was jarig. Hij had héérlijke vlaai meegenomen als traktatie.  Iedereen smulde ervan.

Langzaam wordt de tent weer gezamelijk afgebroken en wordt alles weer ingepakt. Na een gezamenlijke koffie als afsluiting, en een laatste ijsje, want het weer is nog steeds zeer zomers, gaat iedereen weer huiswaarts. Wat een heerlijk weekend we kijken alweer uit naar de voorjaarsmeeting in 2019. Maar eerst komen we nog samen voor de nieuwjaarsmeeting.

Mensen tot gauw.

Leave A Reply